Jani Oksanen Info/palaute 

  Valokuvat > Info/palaute


 Tietoa näistä nettisivuista:
Tervetuloa arvoisa vierailija!

Löydät näiltä sivuilta harrastelijan valokuvia, joita voit halutessasi myös pisteyttä ja kommentoida. Kuten kuvia katselemalla voi päätellä, niin eniten pidän maisema/luontokuvauksesta. Valokuvaus on oikein hyvä syy liikkua luonnossa.

Suuri osa kuvista ovat aivan kaikkien katsottavissa ja kommentoitavissa, mutta "suojatut" -alueen kuvat on tarkoitettu vain tunnukset omaaville henkilöille.

Tärkeä harrastus

Valokuvaus on minulle tärkeä, mieltäpiristävä harrastus. Kun katselee tutulla rinteellä auringonnousua alhaalla levittyvän sumuisen suon takaa, tai kun seurailee usvapilvien rauhallista leijailemista suolammen päällä, niin silloin ajatukset ovat siinä hetkessä. Ei ole enää köyhä eikä kipeä. Kuulosti varmasti kliseiseltä, mutta niin se vaan on. Uskomattoman paljon noista hetkistä saa energiaa.

"En osaa piirtää, saatikka maalata - siispä valokuvaan".

Onko kuvia käsitelty?

Jokaista kuvaa on käsitelty, vähintään terävöitetty. Toki joukossa sellaisiakin kuvia, joita on säädetty vähän pidemmänkin kaavan mukaan :) Onko ne sitten liian käsiteltyjä tai peräti tekotaiteellista roskaa? Sen päätät sinä.

Saako kuvia kopioida?

Kuvien kopiointi ilman lupaa on luonnollisesti kielletty, mutta jos lupaa kysytään, niin se kyllä erittäin todennäköisesti myös heltiää. Jos tarvitset isompaa versiota esim. taustakuvaksi, niin ota yhteyttä sähköpostitse tai palautelomakkeella.

-- 
Jani Oksanen
Sähköpostiosoite ja puh. nro.


Jani Oksanen

Palautelomake:

Nimi:
Sähköpostiosoite: 

Palaute:Copyrights © Jani Oksanen